Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet ortopeditraumatologie" (2.94 secunde)
Potrivit rezultatului cercetarii sociale, 38% dintre intervievati considera ca actualul Executiv conduce tara la fel ca precedentul, in timp ce 29% sunt mai nemultumiti de prestatia actualului Cabinet decat a celui de dinainte.
"S-a profitat de zgomotul din jurul motiunii pentru a trece ordonanta de urgenta, care are toate elementele unui abuz de putere", a sustinut seful statului, adaugand ca, exceptand guvernele de dinainte de revolutie, nu a vazut nici un cabinet care sa sfideze astfel justitia si opinia publica.
Si presedintele PD, Emil Boc a afirmat ca "intregul cabinet trebuie sa plece" pentru ca Romania sa-si recastige credibilitatea. Potrivit lui Boc, Guvernul Tariceanu "continua practicile de coruptie ale guvernarii anterioare" si dovedeste ca se afla in "faliment moral".
Intrebat daca actualul Cabinet Tariceanu II trebuie sa mai ramana in functie, Crin Antonescu a sustinut ca Executivul nu trebuie schimbat, ci remaniat.
El a completat ca actualul Cabinet Tariceanu II, marcat de "incompetenta si coruptie", trebuie sa plece de la guvernare prin infrangere electorala.
Prezenta la Galati, la campania de promovare a candidatilor PD pentru Parlamentul European, aceasta a atacat dur Guvernul Tariceanu, facand aluzie la cazurile grave de coruptie, dar si la activitatea actualilor ministri din cabinet.
Traian Basescu a amenintat ieri partidele care au refuzat sa se prezinte la consultarile de la Palatul Cotroceni ca vor pierde orice sansa de a avea un premier intr-un viitor cabinet.
Plus ca de fiecare data i s-a promis un spatiu pentru deschiderea unui cabinet medical", a mai declarat pentru "Replica" de Constanta Cornelia Beres.
Insa fostul ministru de Interne si-a anuntat, se pare, colegii de partid, inca din toamna anului trecut, ca nu doreste sa candideze pentru functia de primar al Bucurestiului, el intentionand, mai degraba, sa ocupe o functie in eventualul Cabinet pe care PD-L il va forma daca va castiga alegerile.
O asemenea luare la puricat a intregului Cabinet Tariceanu ii poate lasa pe multi dintre actualii ministrii fara caldutele fotolii in care dormiteaza de ceva timp.
Daca PNL nu reuseste sa obtina votul PSD, atunci intregul cabinet este demis. Tariceanu a mai folosit o data aceasta strategie si anul trecut, cand l-a numit pe Adrian Cioroianu ministru de Externe.
Liderul PDL, Emil Boc, a declarat ca democrat-liberalii vor discuta cu orice partid va intra in viitorul Parlament, pentru a forma Guvernul, desi personal este adeptul unui Cabinet PDL, fie acesta chiar unul minoritar, sustinut de alte formatiuni din Parlament.
El sustine ca, prin prisma rezultatelor obtinute de PSD in zona Olteniei, nu "concepe" ca in viitorul Cabinet sa nu fie numit ministru un reprezentant din Craiova al partidului."In aceasta toamna, in conditiile in care se va face un Guvern PSD, pentru ca suntem pe un trend ascendent, voi insista foarte mult, ma voi bate si voi reusi, nu am niciun dubiu ca voi reusi, indiferent cu cine va fi si cine va fi in acest Guvern, ca aceasta zona a Craiovei, a Doljului si in ultima instanta a Olteniei sa fie cat mai reprezentata in viitorul Guvern.
Pretedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoana, a lansat duminica, la Constanta, un atac dur la adresa actualei guvernari si a dreptei din Romania, afirmand ca tara noastra se afla acum la o rascruce de drumuri, in care electoratul trebuie sa decida pentru un viitor cabinet de stanga.
"Din postura de fost sef de cabinet al presedintelui Consiliului Judetean Arad (Iosif Matula - PD-L, in legislatura 2004 - 2008 - n.r.), sunt foarte cunoscut in tot judetul si cred ca am sanse reale, cu atat mai mult in zona mea natala", a adaugat fostul vicepresedinte PD-L.
Basescu a avertizat ca un guvern cu o sustinere de 20% in Parlament nu se poate angaja pentru viitorul cabinet si a indemnat partidele politice sa inceapa o dezbatere publica in aceasta campanie privind un proiect de lege pentru salarizarea bugetarilor.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat marti seara, la Antena 3, referindu-se la viitoarea formula de guvernare, ca varianta cea mai convenabila ar fi aceea a unui Cabinet monocolor PSD, iar daca aceasta nu va fi posibila, este luat in calcul PNL, insa a exclus "combinatia" cu PD-L.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase a declarat duminica dupa-amiaza ca, daca partidul sau nu va reusi sa-si impuna premierul in viitorul Cabinet, este mai bine ca PSD sa mearga pentru o perioada in opozitie, in vederea asigurarii echilibrului scenei politice.
Lideri ai PD-L s-au aflat, miercuri dimineata la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Traian Basescu, pe tema configuratiei viitorului Cabinet.
Tariceanu cere PD-L si PSD sa renunte la programul de guvernare si sa aplice planul sau economic Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut joi si PSD sa puna in aplicare planul economic al actualului Cabinet, sa renunte la programul lor de guvernare cu masuri de stanga nerealiste si sa continue sa creasca pensiile prin stimularea cresterii economiei.
google-analytics.com